Just another WordPress site
Header

Børn på Flugt 2014

Børn på flugt dag 2014

i VerdensKulturCentret, København, d. 31. august kl. 11-19.30

banner

Motiveret af den gode oplevelse og den fine feedback fra sidste års Børn på flugt-dag, vil vi gerne invitere til Børn på flugt dag II  den 31.august 2014  – igen i år i VerdensKulturCentret.

børnpåflugt

Vi har kontaktet alle koordinatorer i asylcentrene på Sjælland, kunstnere og frivillige fra sidste år og har fået meget positiv respons.

Vi har det samme formål/ koncept  med Børn på flugt dag II som med den første Børn på flugt dag, nemlig at informere om flygtningebørns livsvilkår verden over og især om asylbørnenes livsvilkår her i Danmark samt at invitere asylbørn, de unge og deres forældre til en dejlig dag sammen med alle børn, unge og det gode fællesskab fra Nørrebro og hele København.

Alle børn og unge fra asylcentrene og fra Nørrebro samt deres venner og voksne er hjerteligt velkomne.

Hele dagen er gratis for alle asylansøgere børn, unge og deres familier.

Hele dagen er også gratis for alle børn og unge fra Nørrebro, undtagelsen er dog at børn og unge fra Nørrebro og deres voksne skal købe aftensmaden og drikkevarer selv (i vores folkekøkken )

Til folkepicnicen kl 12.30 tager alle gerne noget lækkert med hjemmefra – det kan være en ret eller ost og smør… det I gerne vil spise og dele med andre…..

Der behøves ikke tilmelding til workshopsne, bar kom og være med!

Følg med på Børn på flugt II-bloggen: bornpaflugt.blogspot.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© webdesign @ media-now.dk