Just another WordPress site
Header

Børn på flugt dag 2015


Børn på flugt dag 2015

Søndag den 30. august inviterede Alverdens Børn, VerdensKulturCentret, Dansk Røde Kors, Trampolinhuset og mange andre kunstnere og organisationer alle asylbørn og unge fra asylcentrene på Sjælland og børn og unge fra Nørrebro plus deres forældre og venner til en gratis dejlig fælles festdag.

boern_paa_flugt_final2

Børn på flugt-dagen blev i år afholdt for tredje år i træk og omkring 430 deltog i dagen, hvoraf ca. 300 var børn, unge og deres forældre fra asylcentre rundt om på Sjælland. De foregående år havde arrangementet været en stor succes, og det var det også i år . Som ved et trylleslag blev VerdensKulturCentret forvandlet til en livlig scene for workshops, dans, musik, film, picnic og meget andet. Trods emnets alvor, der sætter fokus på børn på flugt og situationen, blev det til en dejlig og hjertevarmende dag for alle.

I løbet af dagen kunne man bl.a. lave smykker af cykelslanger, deltage i forskellige workshops hvor man kunne lære dans med Global Kids, være journalist for en dag og arbejde i genbrugsmaterialer med kunstnere. Man kunne også opleve gøglere og klovne, få dejlig mad i den store fælles folkepicnic, få malet sit ansigt med ansigtsmaling,  lave sin egen body scrub, høre unge forfattere fra Movellas læse deres historier op og fortælle om et besøg i asylcentret Gribskov, lære bollywood-dans og til sidst var der disco og fælles aftensmad.

Besøg Børn på Flugts blog…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© webdesign @ media-now.dk