Just another WordPress site
Header

ØNSKER DU AT STØTTE PROJEKTET?

Ønsker du at støtte vores foreninger økonomisk er vores kontoo

Vil du støtte?

Foreningens ønske er at iværksætte et bredt samarbejde med alle privatpersoner, organisationer og institutionen, der gerne vil bidrage til skabelsen af børnemuseet. Børn og forældre med forskellige kulturelle baggrunde vil inddrages lige fra starten i udviklingen af udstillingerne. Projektet finansieres af medlemmers kontingenter, sponsorater og gennem fonde, legater og offentlige puljemidler indtil børnemuseet bliver økonomisk bæredygtigt gennem egne indtægter.

For at børnemuseet Byen under Stjernerne kan realiseres er der brug for alt slags hjælp og støtte i form af frivilligt medarbejde, faglig ekspertise, sponsorater, lån, hjælp til fundraising mfl.

Bliv medlem af foreningen ALVERDENS BØRN

Vores medlemskontingent for enkeltpersoner er 120,- kr. om året, for organisationer 500,-kr. om året.

Hvis du er interesseret at blive medlem i vores forening bedes at henvende dig til vores sekretariat i

VerdensKulturcentret
Nørre Allé 7, 2.sal, 2200 København N
E-mail: info@alverdens-boern.dk
Tlf.: 20 64 12 37

Foreningens bankkonto:
Arbejdernes Landsbank
reg.nr:  5361 kontonr.:  0528717

HVAD ER “BYEN UNDER STJERNERNE”?

Børnemuseet “Byen under stjernerne” er et tilbud til alle interesserede børn og forældre etniciteter og folk fra forskellige sociale lag samt skoler, børnehaver, fritidsinstitutioner mfl.

Del af foreningen
Foreningens ønske er at iværksætte et bredt samarbejde med alle privatpersoner, organisationer og institutionen, der gerne vil bidrage til skabelsen af børnemuseet. Børn og forældre med forskellige kulturelle baggrunde vil inddrages lige fra starten i udviklingen af udstillingerne.
Projektet finansieres af medlemmers kontingenter, sponsorater og gennem fonde, legater og offentlige puljemidler indtil bør

 

© webdesign @ media-now.dk