BUS_Workshops
BUS_Streg2a
kk-byttemarked-2_600x400px
kk-byttemarked1_600x400px
kk-byttemarked-3_600x800px

Dato, tid og sted aftales

Workshop

Det kollektive klædeskab
– et sjovt og innovativt byttemarked for tøj og gadgets på jeres skole

 

De kloge siger, at det mest klimavenlige valg i forhold til vores (over)forbrug af tøj og gadgets er, at bruge tøj og ting af god kvalitet så længe som muligt.

Med afsat i det innovative koncept bag Det kollektive klædeskab inviterer vi skoleklasser i udskoling til at være med til at organisere og opleve et sjovt, spændende og klimavenligt tøj- og gadgets byttemarked i deres klasseværelse / på skolen. Fokus er på, at gøre deltagerne mere bevidste om vores planets begrænsede ressourcer, vores natur og miljø, på mulige klimavenlige cirkulære alternativer til ubegrænset handel og overforbrug af bl.a. tøj og gadgets – dette til gavn for klima og miljø, og ikke mindst til gavn for dem selv og deres pengepunge.

Vi kommer med idéen, med et kort, informativ og inspirerende foredrag, med alt udstyr såsom bøjler, tekstilpistoler, etiketter mm. – og ikke mindst med en kyndig valuar.

 

Varighed i alt: ca 3 timer.

Inkl. en time intro på klasseværelse med kort foredrag plus tid til spørgsmål og svar nogle dage før byttemarkedet og 2 timers byttemarked. Der kan inddrages med fordel én eller bedst flere klasser. Selve byttemarked inklusive vurdering af tøj og gadgets tager ca. 2 timer.

Selve byttemarkedet kan foregå i ét klasseværelse, eleverne tager deres tøj og gadgets med, som de gerne bytte ( cirkulere ) vi tager alt udstyr med plus der kommer en kyndig valuar.

 

Se mere om konceptet på: detkollektiveklaedeskab.dk

FACTS
  • For elever i udskolingen
  • Introduktion / Kort foredrag
  • Kyndig valuar vurdering
  • Byttemarked (ca. 2 timer)
  • Kan foregå i klasseværelse
  • Workshoppen er gratis for alle folkeskoler i København

 

Spørgsmål

For flere informationer/ en aftale kontakt Alverdens Børn

Mobil: 20 64 12 37 eller skriv til: alverdensboern@gmail.com